Uw nieuwbouw woning bouwen of kopen

Dimmo is de expert in bakstenen nieuwbouw woning in West- en Oost-Vlaanderen. Wanneer u uw nieuwbouwwoning bouwt, begeleidt Dimmo u doorheen het bouwproces met een zeer persoonlijke aanpak, van begin tot eind. Vraag dat gerust na aan de Dimmo-referenties.

Of koopt u gewoonweg een afgewerkte nieuwbouw woning? Bekijk meteen het aanbod nieuwbouwwoningen van Dimmo in West- en Oost-Vlaanderen, of klik door naar de nieuwbouwrealisaties.

Bouwbedrijf Dimmo bouwt nieuwbouwwoningen in West-Vlaanderen
Bouwbedrijf Dimmo bouwt nieuwbouwwoningen in Oost-Vlaanderen
Nieuwbouw realisatie door Dimmo Woningbouw uit Kortrijk, West-Vlaanderen

Dimmo levert nieuwbouwwoningen op volgens budget

U gaat een eigen nieuwbouwwoning bouwen, in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Een nieuwbouw binnen budget, onmogelijk? Toch niet. Dimmo is dé bouwexpert in BEN-woningbouw.

Vanaf de eerste kennismaking, gidst Dimmo u op heldere wijze doorheen uw bouwdossier. Met een efficiënte kostenberekening krijgt u uw volledig afgewerkte woning binnen de afgesproken prijs. Dimmo houdt zich aan het vooropgestelde budget en levert uw nieuwbouw helemaal volgens de afspraken op. Volledig conform de BEN-principes.

Hoe we dat doen?

Dimmo zet 25 jaar ervaring in nieuwbouwwoning in, gecombineerd met een persoonlijke opvolging en steengoede afspraken met onze vaste leveranciers en aannemers.

Dimmo zet 25 jaar ervaring in nieuwbouwwoning in, gecombineerd een persoonlijke opvolging en steengoede afspraken met onze vaste leveranciers en aannemers.
Wanneer u uw nieuwbouwwoning bouwt, begeleidt Dimmo u doorheen het bouwproces met een zeer persoonlijke aanpak.

All-in formule voor uw nieuwbouwwoning

Discreet en met pakken expertise, begeleidt zaakvoerder Christophe u naar uw gedroomde nieuwbouwwoning. U krijgt heel concrete realisaties te zien van eerdere nieuwbouwwoningen, we hebben heel wat voorbeelden na 25 jaar bouwen.

Weet u al helemaal wat u wenst? Leuk! Elke nieuwbouwwoning is gebaseerd op een origineel ontwerp. Maar tegelijk geniet u van een op maat gemaakte all-in formule voor de bouw van uw woning!

Nieuwbouw bouwen zonder stress, het kan!

Bij Dimmo woningbouw krijgt u eigenlijk een nieuwbouwexpert aan uw zij. Christophe beantwoordt telefoontjes en mails zo snel mogelijk.

Meer nog, hij gaat persoonlijk mee wanneer u de vaste Dimmo-aannemers en leveranciers bezoekt. U krijgt heel snel antwoord en zekerheid. Maandelijks bezoekt Christophe zelf de bouwwerf, zo bouwt u met een gerust gevoel aan uw nieuwbouwwoning. Met Dimmo & zonder stress.

Grond- en nieuwbouwwoningen te koop: West-Vlaanderen

Nieuwbouwwoningen te koop

Wij bieden nieuwbouwwoningen aan en begeleiden u doorheen de aankoop van uw nieuwbouw. U krijgt een zeer persoonlijke aanpak, van begin tot eind. Vraag dat maar aan de Dimmo-referenties.

Bouwgronden te koop

Dimmo heeft bouwgronden voor nieuwbouwwoningen te koop in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Neem contact voor een kennismaking, want Dimmo heeft ook bouwgrond die discreet te koop is.

Ook Barbara raadt Dimmo aan... Enkele getuigenissen.

100% betrouwbare nieuwbouw met de Dimmo-partners

Bij elke fase of techniek van de nieuwbouwwoning, werkt Dimmo met z’n vaste aannemers en de vaste architect. Het zijn intussen Dimmo-kameraden, aan wie wij blindelings onze nieuwbouwwoningen toevertrouwen.

Wenst u met een andere vakman of architect te werken, of gaat u liever zelf aan de slag? We gaan samen voor de beste bouwoplossing.

Dit zijn de Dimmo-partners die mee bouwen aan uw woning. Voor hen, en voor u, steken wij ons hand in het vuur: