Uw bouwgrond verkopen of ontwikkelen

Bent u eigenaar van een bouwgrond en denkt u eraan om die te verkopen

Spannend! Er volgt een belangrijke beslissing, Dimmo wilt u zeer graag ontmoeten. U verkoopt uw bouwgrond zonder bouwverplichting? Of gaat u de bouwgrond (laten) ontwikkelen, en dan verkopen?

Wat het ook is, Dimmo staat u bij van A tot Z. Met de juiste juridische kennis, een transparante aanpak én met rendement van uw bouwgrond.

Bouwgrond verkopen plan van aanpak
Bij de verkoop van uw bouwgrond staat Dimmo u bij met de juiste juridische kennis, een transparante aanpak voor maximaal rendement.

Kennismaking bouwgrond verkopen

Discreet en met pakken expertise, zoekt Dimmo mee naar wat u écht wenst te doen met uw bouwgrond. Wij hebben 25 jaar ervaring en adviseren u gegarandeerd richting de beste verkoop van uw bouw- en projectgrond. Mét rendement. En zoals steeds, beginnen mooie ontwikkelingen met een kennismaking.

Bouwgrond verkopen in West- en Oost-Vlaanderen

Vanaf hier zet Dimmo u op weg naar een succesvolle verkoop van uw bouwgrond. U krijgt de juiste stedenbouwkundige info en – enkel wanneer het binnen uw plannen past – de eerste ideeën voor het beste rendement van uw bouwgrond.

Wenst u samen met Dimmo uw bouwgrond te verkopen voor maximaal rendement? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Bouw- en projectgrond verkopen, Dimmo heeft de antwoorden

Dimmo ontwikkelde de voorbije 25 jaar heel wat bouw- en projectgrond in West- en Oost-Vlaanderen. 

Een uitstekend rendement, in combinatie met de persoonlijke opvolging door Christophe. U legt de verkoop of ontwikkeling van uw bouwgrond in de beste handen. Christophe beantwoordt telefoontjes en mails vliegensvlug. Zo maakt Dimmo uw plannen waar.

Bouwgrond succesvol verkocht:

Bouwgrond Kortrijk

Exclusief stuk bouwgrond te Waregem

Bouwgrond Wervik

Grond op toplocatie!

Bouwgrond Eeklo

Wonen dichtbij centrum! (Alle kosten inclusief!)

*Deze projecten zijn in ontwikkeling of staan op de planning. De prijzen zijn steeds met alle kosten inclusief (grond, registratie, notaris, architect, veiligheidscoördinator en 21% BTW).

Ook Barbara raadt Dimmo aan... Enkele getuigenissen.