Nieuwbouw te koop in West- en Oost-Vlaanderen

Dimmo is de expert in bakstenen nieuwbouw voor West- en Oost-Vlaanderen.

Wij bieden nieuwbouwwoningen te koop aan en begeleiden u doorheen de aankoop van uw nieuwbouwwoning. U krijgt een zeer persoonlijke aanpak, van begin tot eind.

Vraag dat maar na aan de Dimmo-referenties

Nieuwbouwwoning te koop: West-Vlaanderen

Nieuwbouwwoning te koop: Oost-Vlaanderen

*Deze projecten zijn in ontwikkeling of staan op de planning. De prijzen zijn steeds met alle kosten inclusief (grond, registratie, notaris, architect, veiligheidscoördinator en 21% BTW).

Nieuwbouw te koop bij Dimmo woningbouw in West- en Oost-Vlaanderen

Nieuwbouw te koop bij Dimmo Woningbouw

Dimmo uit Kortrijk is een familiaal woningbedrijf met betaalbare en succesvolle nieuwbouw-realisaties in West- en Oost-Vlaanderen.

Christophe Verschueren is zowel zaakvoerder als het gezicht van Dimmo. Hij staat garant voor een persoonlijke en 100% transparante begeleiding bij uw bouwplannen. Samen met collega Hans Kellner begeleidt Christophe u vanaf het eerste contact tot en met de service na verkoop.

Nieuwbouw kopen was met Dimmo woningbouw nog nooit zo gemakkelijk.

Nieuwbouw kopen, veel vragen én antwoorden

Dimmo heeft reeds 25 jaar ervaring in woningbouw.

Gecombineerd met een persoonlijke opvolging door Christophe, legt u de aankoop van uw nieuwbouw in de beste handen. Christophe beantwoordt telefoontjes en mails zo snel mogelijk. U krijgt vliegensvlug antwoord en zekerheid. Maandelijks bezoekt Christophe zelf de bouwwerf, en overlegt met de vaste aannemers. Zo maakt Dimmo uw nieuwbouw waar.

De Dimmo-aannemers, 100% betrouwbaar

Bij elke fase of techniek van deze nieuwbouwwoningen, werkt(e) Dimmo met z’n vaste aannemers. Dit zijn de Dimmo-aannemers die mee uw nieuwbouwwoning realiseren. Voor hen, en voor u, steken wij ons hand in het vuur:

Wenst u met een andere vakman of architect te werken, of gaat u liever zelf in uw nieuwbouwwoning aan de slag? We gaan samen voor de beste bouwoplossing.

Ook David raadt Dimmo aan... Enkele getuigenissen.