Sleutel-op-de-deur

Familiaal

Wij zijn een familiaal traditioneel bouwbedrijf te Kortrijk dat betaalbaar wonen hoog in het vaandel draagt.
De sleutel-op-de-deur formule laat toe een vaste prijs te bepalen.

Flexibel

Als middelgroot bedrijf zijn wij in staat uw wensen te vervullen. Het ontwerp van de woning kan worden aangepast aan uw budget,
eigen werk is ook mogelijk. Alles is bespreekbaar.

Ervaring

De jarenlange ervaring in de bouwwereld laat ons toe u een woning te verschaffen die voldoet aan alle achitecturale en technische eisen.
Wij hebben een vast team van medewerkers die u een vlotte samenwerking garanderen. Door het frequent samenwerken zijn ze perfect
op elkaar afgestemd om uw droomwoning te realiseren.

Vertrouwen

Dimmo is een betrouwbare partner die u begeleidt  in het nemen van deze moeilijke beslissing. We maken er een prioriteit van de klant
overal persoonlijk bij te staan. De communicatie gebeurt steeds met de zaakvoerder zelf en dit schept vertrouwen.

Troeven

Betaalbaar

Door de efficiënte kostenberekening slagen wij er in een goede traditionele volledig afgewerkte woning aan te bieden aan een betaalbare prijs

Transparant

U bespreekt uw nieuwbouw rechtstreeks met de zaakvoerder. De juiste kostprijs wordt bepaald zodat u geen verrassingen hebt.Dit laat u toe met een duidelijk dossier de banken te contacteren.

Persoonlijk

Het familiale karakter laat ons toe alles te bespreken in een ontspannen sfeer. Dit gebeurt met een persoonlijk gesprek zodat alles voor u duidelijk is. Ook de vele nevenaspecten (fiscale voordelen, notarisprocedure, aansluitingen,...) worden gedetailleerd besproken.

Tal van referenties

Tijdens het gesprek wordt er telkenmale verwezen naar de vele referenties in uw streek.

Opvolging

Tijdens de bouwwerken wordt u steeds op de hoogte gehouden van de planning.  Alle vragen worden steeds door de zaakvoerder beantwoord zodat u nooit in de onzekerheid blijft.

Begeleiding

Tijdens de materiaalkeuze(keuken, façadestenen, vloeren, technieken,sanitaire toestellen, buitenschrijnwerk, trap, dakpannen) bij onze leverancier, wordt u steeds persoonlijk door ons begeleid.

Dienst na verkoop

We bieden een uitstekende service na verkoop aan. U moet nooit twijfelen om met ons contact op te nemen wanneer u al een tijdje in de woning verblijft. We staan altijd ter beschikking van onze bestaande klanten.

Rond de tafel zitten?

Bel ons op 056 72 34 30

Of stuur ons een mailtje
en we spreken af voor een persoonlijk gesprek.

Inspiratie gezocht?

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw woondroom?
Bekijk zeker eens onze realisaties

Financiële vragen?

Wij hebben veel verschillende type klanten die wij allemaal helpen om hun bouwdroom te realiseren.
Meer info